De praktijk – Tandartsenpraktijk Domburg – Leiderdorp

De praktijk

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van Tandartsenpraktijk Domburg. Onze praktijk bestaat reeds sinds 1969.

Drs. Teun Domburg sr. start op 24 juli 1969 in Leiderdorp op Loevestein 42 een tandartspraktijk. Vele patiënten uit Leiderdorp en omgeving weten zijn praktijk te vinden. Zijn zoon Jan Domburg studeert in 1998 af in de tandheelkunde. Vanaf 1998 ontstaat een goede samenwerking tussen vader en zoon. In januari 2001 neemt Jan Domburg de praktijk van zijn vader over.
In maart 2021 verhuist de praktijk naar de Van Diepeningenlaan 14 te Leiderdorp (bij winkelcentrum Santhorst).

In onze praktijk werken naast de tandarts zijn onmisbare medewerkers: de (preventie)assistentes en de mondhygiëniste. Een groot deel van het team werkt al meer dan 10 jaar met elkaar samen.

Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Tandartsenpraktijk Domburg verricht de meest voorkomende behandelingen zelf. Wij hebben ons gespecialiseerd in Algemene tandheelkunde.

In onze praktijk staan zorg, aandacht en respect voor u en uw gebit voorop. Daarom besteden we ook veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team.

Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat merkt u aan onze benadering en ziet u bijvoorbeeld ook terug in onze wachtkamer. Wij hopen dat u zich bij ons thuis voelt.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.